Dit is Enrise

Onze identiteit

Wij zijn Enrise. We laten je zien dat het anders kan.

We staan voor autonomie, vakmanschap en een cultuur van vertrouwen. Wij zijn de nieuwe standaard in organiseren. Als zelfsturende organisatie pionieren we. We maken disciplines en trends eigen die voorbij functieprofielen gaan. Het scherpt onze geest, maakt ons ontvankelijk, creatief en omgevingsbewust. Zo vinden we oplossingen voor complexe vraagstukken. Dat doen we alleen voor bedrijven en ideeën waarin we geloven. We ontwikkelen technologische oplossingen die bedrijven verder helpen, verbeteren, enrisen.

UP WE GO!

Waarden

Wij staan voor:

Autonomie

De vrijheid om je eigen tools te kiezen, mensen aan te nemen en je klanten optimaal bedienen. Gehoord te worden in je vernieuwende ideeën. En samen de organisatie te sturen.

Vakmanschap

We verstaan ons vak en leveren de kwaliteit alsof het product van onszelf is. Onze professionaliteit herken je in onze techniek, communicatie, service.

Vertrouwen

In alles wat we doen werken we met mensen. De basis voor succesvolle samenwerking is vertrouwen in elkaar voorop stellen. Toch twijfel? 'Ask first, judge later' is je redding.

Uitdaging

We willen intern en extern projecten en vraagstukken die ons uitdagen. We stellen oude gewoonten op de proef en omarmen nieuwe, zodat we echt samen verder komen.

Enrise is:

Onafhankelijk

Als klant niet vastzitten, maar Agile blijven. Bij Enrise geen vendor-lock, maar open-source. En de vrijheid om een andere partij te kiezen als dat beter bij je business past.

Talent

Toegewijde teams die je passen als een jas. Korte lijntjes. Mensen met ervaring. Professionals met een ongezouten mening en één doel: je product enrisen.

Betrouwbaar

Onze klanten vertrouwen erop dat het goed komt. Ook als projectomvang nog niet 100% helder is. Enrisers brengen je verder, stap voor stap en met permanente openheid.

Expertise

Enrisers werken aan software die mens en maatschappij vooruit helpen, met 'the right tool voor the right job'. Experts in versimpelen, itereren en automatiseren.

Zo herken je Enrise

To greater heights

Bij Enrise brengen we iets naar grotere hoogten. Onszelf, onze teams, ons bedrijf, onze klanten en zelfs de maatschappij.

Wat ons betreft is ‘enrise’ zelfs een Engels werkwoord: ‘to enrise’ is ‘to take to greater heights’. Zo zou het in het woordenboek staan als je het zou kunnen opzoeken. En wat ons betreft staat het er over een tijdje ook gewoon echt in!

Onze drang naar verbetering zit in onze naam en in ons logo. De pijl omhoog verbeeldt onze positieve veranderkracht, de ‘rise’ in ‘Enrise’.

Het ‘rising’ beeldmerk en de merknaam vormen samen ons logo.

In diepzwart op warmgeel is het Enrise-logo op z'n best. Dat kan niet altijd. In verschillende omgevingen past het logo zich aan om te harmoniseren met andere achtergrondkleuren, vormen en afbeeldingen. Op een zwarte achtergrond wordt het beeldmerk bijvoorbeeld geel en de tekst wit. En op elke andere kleur is het logo volledig wit.

Op enrise.com/branding vind je alle logo- en beeldmerkvariaties.

De pijl omhoog verbeeldt onze positieve veranderkracht, de ‘rise’ in ‘Enrise’.

Enrise = Yellow

Enrise herken je aan de open communicatie. Aan onze drang naar verbetering. En aan onze opvallend gele huisstijlkleur!

We hebben deze warme gele kleur zelfs belangrijker gemaakt dan het logo. Mensen kunnen ons merk dus in de eerste plaats herkennen aan de kleur. Het is de gele kleur die staat voor optimisme, innovatie, aandacht, enthousiasme, energie en stimulatie: alle stemmingen die je nodig hebt om vooruit te komen, op te staan en te enrisen.

Niet alles is opvallend geel. Dat merk je op kantoor en op de website: we werken ook veel met wit, zwart en grijstinten en gebruiken het geel op grote vlakken in een afgezwakte vorm, 15% van de volle kleur.

De kleur van Enrise gebruiken? Met HEX-code #F2A900 zit je perfect! Voor drukwerk en andere toepassingen gelden andere nummers voor dit geel, maar die vind je in onze online stijlgids op enrise.com/branding.

#F2A900


Enrise Yellow

#FDF2D9


Enrise Light Yellow

#000000


Enrise Black

#53565A


Enrise Dark Grey

#75787B


Enrise Medium Grey

#C8C9C7


Enrise Light Grey

Hier werken we